Coinexchange.io arvostelu ja kokemuksia

Paljon eri valuuttoja, sen arvoista vai ei?

Coinexchange tarjoaa erityisesti paljon alternatiivisiä vaihtoehtoja Bitcoinin ostamiselle, sillä valikoimasta löytyy yli 200 eri kryptovaluuttaa. Tämä on myös osaksi ongelma sillä kyseinen pörssi ottaa melki liiankin helposti sisään uusia kolikoita joten kannattaa varoa mihin sijoittaa.

Alusta ei toistaiseksi tarjoa tukea USDT/USD talletuksiin, mitä monet kryptovaluuttoihin ensikertaa sijoittavat kaipaavat. Monet ovat myös kritisoineet alustan ja kaupankäynnin yleistä hitautta, minkä allekirjoittanutkin on välillä huomannut. Alusta on kuitenkin huomattavasti uudistunut viimeisen muutaman kuukauden ajalla ja sivun hidastelutkin on suurilta osin fixailtu. Monet ovat puhuneet ongelmista myös talletuksissa ja nostoissa mutta allekirjoittaneella ei ole ikinä tullut vastaan kyseisiä ongelmia.

Tältä näyttää Coinexchangen treidausalusta.

Ominaisuudet

Viimeaikoina Coinexchange sai merkittävän uudistuksen sillä siihen lisättiin muun muassa Tradingview.com:in treidaus työkalut, jotka ovat jo monelle kauppaa käyneelle tuttuja ainakin Bitfinex alustasta. Tämä päivitys toi yli 30 eri treidaus indikaattoria saataville, mikä on mielestäni erittäin kaivattu päivitys kyseiselle alustalle, sillä siitä puuttui aluksi lähes kaikki työkalut mitä treidaamiseen tarvitsee. Ilmeisesti viimeaikoina alustan kaupankäynti moottoria on paranneltu sillä tilaukset tuntuvat menevän nopeammin, eikä sivusto töki niin paljoa verrattuna entiseen.

Kenelle alusta soveltuu?

Ei ainakaan kryptovaluuttoihin sijoittamista juuri aloittavalle, sillä suoran EUR/USD talletuksen puute vie tämän. Helpoin tapa siirtää euroja Coinexchangeen on ostaa GDAX:ista tai Exmosta Litecoinia ja siirtää se alustalle tätä kautta. Alusta tarjoaa hyvät mahdolliset kokeneemalle treidaukseen sillä juuri lisätyt treidaus työkalut tuovat paljon lisäarvoa kokeneemmalle treidaajalle. Coinexchangen ongelmat joita useimmat treidaajat kohtaavat ovat alustan Fiat-valuutan tuki ja kaupankäynnin jumiutuminen aina silloin tällöin. Yleisesti pidän alustaa “ihan ok” vaihtoehtona varsinkin jos kaipaa paljon alternatiivisiä kryptovaluuttoja.

Nimi Ominaisuudet Arvosana Linkki
GDAX/Coinbase 0% Maker Fee
0.25-0.3% Taker Fee
Ilmaiset 10 $ arvosta Bitcoinia*
Suora EUR siirto
LIITY NYT
BitBay 0.17-0.43% Kaupankäyntikulut
BitBay pankkikortti
Suora EUR siirto
LIITY NYT
Exmo 0.2% Kaupankäyntikulut
Parhaat talletusvaihtoehdot
Suora EUR siirto
LIITY NYT
Binance 0.1% Kaupankäyntikulut
Treidaus indikaattorit
USDT Tuki
EUR/USD talletus
LIITY NYT
HitBTC 0.1% kaupankäyntikulut
0.01% Maker Fee Bonus
USDT Tuki
EUR/USD talletus
LIITY NYT
BitMEX 0.075% Kaupankäyntikulut
Jopa 100x vipu
-10% kuluista ensimmäiset 6kk
EUR/USD talletus
LIITY NYT
Coinexchange 0.15% Kaupankäyntikulut
Paljon kryptovaluuttoja
EUR/USD/USDT talletus
LIITY NYT
Gate.IO 0.2% Kaupankäyntikulut
VIP kaupankäyntitasot
USDT Tuki
EUR/USD talletus
LIITY NYT
LocalBitcoins Suomalainen
Vain Bitcoinien osto tai myynti
Treidaus
LIITY NYT
LakeBTC 0-0.2% Kaupankäyntikulut
Treidaus indikaattorit
Korkeat siirtokulut
LIITY NYT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *