Exmo arvostelu ja kokemuksia

Exmo

Vuonna 2013 perustettu Exmo.com on alalla jo monelle hyvin tuttu nimi loistavana kaupankäyntipaikkana. Yli miljoonan käyttäjän rajan Exmo rikkoi vuonna 2017 ja kyseisenä vuonna alustan käyttäjämäärä kasvoikin yli 250 prosenttia. Päivittäin alustalle tehdään jopa yli 10 000 uutta rekisteröintiä. Exmon treidaus volyymi kuukauden aikana on jopa 400 000 Bitcoinia, mikä tekee siitä merkittävän kaupankäynnin alustan kryptovaluutta maailmassa. Alkuvuodesta 2018 alustalle listättiin marginaalilainat jotka tuovat uusia puolia kaupankäyntiin. Tällä hetkellä Exmoa pidetään maailman top 10 kryptovaluutta treidausalustana ja jopa joidenkin mielestä euroopan parhaimpana.

Kaupankäynnin työkalut

Valikoima Exmon treidaus työkaluissa on hyvin suppea sillä käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen. Alusta sopii tästä syystä erityisesti aloittelijoille, koska suora eurojen siirto on mahdollista ja näin ollen ei tarvitse kikkailla kryptovaluutta osoitteiden kanssa. Tästä päädymmekin tulokseen että kokeneemman treidaajan kannattaa ehkä käyttää mielummin Binancea tai Coinexchangea sillä niissä on tarvittavat työkalut analyyseihin.

Kuvassa Exmo.com kaupankäyntialusta.

Toimivuus

Alusta on ollut erinomaisesti toiminassa, eikä ole omalle kohdalle tullut vastaan jumittelua. Siirrot ovat toimineet pääsääntöisesti nopeasti, poislukien tietysti normaalit huoltokatkot.

Talletus vaihtoehdot

Palveluun on mahdollista tallettaa muun muassa seuraavilla maksutavoilla: GiroPay, Neteller, Payza, Pankki/luottokortti, BanContact, Money Polo, SEPA-siirto, Payeer, CryptoCapital, OKPAY, Perfect Money ja AdvCash.

Kenelle Exmo sopii?

Erityisesti niille ketkä aloittelevat juuri kryptovaluutta sijoittamista. Työkalujen puute tulee varmasti myöhemmin vastaan, mutta alusta on täydellinen juuri kryptovaluuttoihin sijoittamista aloittelevalle. Jos kuitenkin kokeneempi haluaa käyttää Exmoa, kaupankäynti dataa on saatavilla suoraaan API:n kautta mikä on olennainen asia omia treidaus työkaluja tehdessä.

Nimi Ominaisuudet Arvosana Linkki
GDAX/Coinbase 0% Maker Fee
0.25-0.3% Taker Fee
Ilmaiset 10 $ arvosta Bitcoinia*
Suora EUR siirto
LIITY NYT
BitBay 0.17-0.43% Kaupankäyntikulut
BitBay pankkikortti
Suora EUR siirto
LIITY NYT
Exmo 0.2% Kaupankäyntikulut
Parhaat talletusvaihtoehdot
Suora EUR siirto
LIITY NYT
Binance 0.1% Kaupankäyntikulut
Treidaus indikaattorit
USDT Tuki
EUR/USD talletus
LIITY NYT
HitBTC 0.1% kaupankäyntikulut
0.01% Maker Fee Bonus
USDT Tuki
EUR/USD talletus
LIITY NYT
BitMEX 0.075% Kaupankäyntikulut
Jopa 100x vipu
-10% kuluista ensimmäiset 6kk
EUR/USD talletus
LIITY NYT
Coinexchange 0.15% Kaupankäyntikulut
Paljon kryptovaluuttoja
EUR/USD/USDT talletus
LIITY NYT
Gate.IO 0.2% Kaupankäyntikulut
VIP kaupankäyntitasot
USDT Tuki
EUR/USD talletus
LIITY NYT
LocalBitcoins Suomalainen
Vain Bitcoinien osto tai myynti
Treidaus
LIITY NYT
LakeBTC 0-0.2% Kaupankäyntikulut
Treidaus indikaattorit
Korkeat siirtokulut
LIITY NYT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *