Hotels.com Bitcoin varaus ohjeet

Yleisön pyynnöstä seuraavien artikkelien aiheina eri maksutapoja/käyttötapoja kryptovaluutoille. Tässä on yksi loistava tapa käyttää kryptovaluuttoja matkaa suunnitellessa.

Kortin osto

Hotels.com ei tarjoa suoraan maksutapaa, mutta tietyt lahjakortti yritykset myyvät Bitcoineja vastaan Hotels.com lahjakortteja. Ensimmäinen vaihe on mennä osoitteeseen www.gyft.com/bitcoin. Sieltä löydät valikoimasta Hotels.comin lahjakortin, johon voit ladata 20-500 dollarin edestä.

Gyft.com lahjakorttikaupan etusivu.

Kortin lataus tilille/käyttö

Jos haluat käyttää useampaa lahjakorttia, sinulla täytyy olla Hotels.com tili. Kun olet luonut tilin/kirjautunut mene osoitteeseen www.hotels.com/gcbalance ja lisää lahjakortit tilillesi. Voit myös vaihtoehtoisesti käyttää lahjakortin ilman tiliä, suoraan maksuvaiheessa. Tee tilaus normaalisti käyttäen hotels.com:ia ja maksuvaiheessa valitse maksutavaksi tilin saldo. Vaihtoehtoisesti jos et ole kirjautunut valitse tässä vaiheessa maksutavaksi lahjakortti. Jos lahjakortin käyttö kohtaa ei löydy, luo tili ja lisää lahjakortin saldo tilillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *