Merkittävimmät vaikuttajat kryptovaluutta maailmassa

Kryptovaluuttat ja erityisesti lohkoketju teknologia-alalla oli varmasti yksi suurimmista vuoden 2017 keskustelunaiheista. Valuutoihin ja niiden kehityksestä vaikuttaa erityisesti niiden näkyvyys medioissa ja sillä onkin suuri vaikutus miten lohkoketjuteknologia ja valuutat kasvavat. Alan suurimpia vaikuttajia on vaikea sanoa, sillä monet henkilöt ovat tuoneet omia puoliaan tähän maailmaan.

Satoshi Nakamoto Bitcoinin luojana tunnettu Nakamoto pysyy vieläkin tuntemattomana henkilönä. Useat viranomaiset ovat yrittäneet selvittää Nakamoton henkillöllistyyttä siinä onnistumatta. Kryptovaluutoiden maailmaan Nakamatolla on kuitenkin iso symbolinen merkitys, eikä niinkään suuri vaikutus esimerkiksi kurssin vaihteluun.

Vitalik Buterin on kryptovaluutta Ethereumin kehittäjä ja innokas lohkoketjuteknologian kehittäjä. Ethereumin kehittämisen Buterin aloitti ollessaan vain 17-vuotias.

John McAfee on merkittävä vaikutta kryptovaluutta maailmassa. McAfee virustorjunta ohjelmiston luoja on ylistänyt kryptovaluuttoja ja uskoo Bitcoinin hinnan nousevan jopa miljoonaan. John McAfeen twiiteillä on tunnetusti ollut suuri vaikutus kryptovaluutoiden kurssi vaihteluun, mikä on saanut ihmiset ostamaan tiettyä valuuttaa vain sanomalla idean olevan hyvä.

Bobby Lee on maailman toiseksi suurimman BTCChinan toimitusjohtaja. BTCChina oli kiinan ensimmäinen Bitcoin pörssi. Viime aikoina suuret kiinalaispörssit ovat kärsineet maan lainsäädännöstä, mikä on vaikuttanut myös BTCChina-pörssin toimintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *